Hokksund Mannskor ønsker velkommen til julekonserter:

Haug kirke: 28. november kl. 19.30

Bragernes Kirke: 30. november kl. 19.30

Gjester, vokal: SHOWKOMPANIET. Klarinetter: SOLVEIG K. LAUGERUD

Strengeinstrumenter: STEINAR LARSEN

Dirigent, piano og musikalsk ledelse: TROND NILSEN.

Med Hokksund Mannskor får du både tradisjon, salmer, gospel, allsang, garantert noe du aldri har hørt før samt melodier fra både Norsk, Svensk og Amerikansk sangbok. Alt satt sammen på en måte hvor også du som publikummer er en del av konserten.

«Don`t Worry Be Happy». Med vårt sangglade hjerte og slagord vil Hokksund Mannskor sammen med de fire damene fra Showkompaniet, som er kjent fra sine svært godt besøkte juleshow i Drammens Teater, og den unge klarinettisten Solveig Laugerud, som er elev ved Musikklinja på St Halv Vgs og vinner av Drømmestipendet 2020 i Øvre Eiker, og den profesjonelle gitaristen Steinar Larsen, som bl.a. spiller med Wenche Myhre og krinkastingsorkesteret m. fler, ønske velkommen til en helhjerta og mellommenneskelige julekonsert.

Under fra høstens matine.

Nå har øvrigheten talt. Meterstokken skrotes, det er lov å gi en klem, det er lov å hilse med handa og ikke minst – det var lov å samles til høstmatine. Det satte mange pris på. Utrolig flott å se at så mange av korets trofaste følgere tok turen til rådhusets festsal for å hygge seg med sang og musikk i samvær med andre hyggelige personer. Det er lenge siden sist. Hokksund Mannskor har vært gjennom en kreativ periode til tross fro pademien. To sanger fikk sin urframførelse denne ettermiddagen: En hyllest til Helene Marie Fossesholm og korets egen kjenningsmelodi som virkelig skal knesette vår nye visjon: “Don’t worry – be happy”.

Med oss var også Amina Khalil – akkompagnert av korets dirigent Trond Nilsen.

Mer foregår mot slutten av året:

28. november – Førjulskonsert i Haug kirke.

30. november – Førjulskonsert i Bragernes kirke.

9. desember – Førjulskonsert i Modum Kulturhus, Vikersund i samarbeid med lokale solister og muligens Krokstad Storband.

I tillegg regner vi med at koret også skal bidra med noe hos vår husvert, Frelsesarmeen, i Hokksund.